Hirdetés

Írókra talált Michael B. Jordan Superman-projektje, a Val-Zod

|

Kezd körvonalazódni az alkotás.

Hirdetés

Ugyan már egy ideje repkedtek a pletykák egy olyan Superman-projektről, amelyben egy fekete színész formálhatja meg a szuperhős egyik verzióját, az viszont csak idén nyáron derült ki, hogy a Warner olyannyira gondolja ezt komolyan, hogy Michael B. Jordant és saját produkciós cégét, az Outlier Society-t nyerte meg Val-Zod történetének bemutatására. Bár a jelentések szerint a színész egyelőre csak producere lesz a produkciónak, ez még könnyen változhat a jövőben. 

Hirdetés

A napokban pedig ismét hallatott magáról a projekt, ugyanis kiderült, hogy Darnell Metayer és Josh Peters lett a két szerencsés, akik papírra vihetik Val-Zod történetét. A páros nem először dolgozik együtt, hiszen ők szerezték a következő Transformers-film, a Transformers: Rise of the Beasts forgatókönyvét is. Ezúttal viszont több idejük lesz a sztori kibontására, hiszen a stúdió egy limitált sorozat formájában szeretné bemutatni a karaktert, méghozzá az HBO Max streamingszolgáltatón.

A képregényekben Val-Zod öltötte magára Superman köpenyét a Föld-2-n a DC multiverzumának köszönhetően, akit a New 52-korszakban mutattak be Tom Taylor, Nicola Scott és Robson Rocha alkotók a 2014-es Föld-2 19. számában. Ugyanazokkal az erőkkel rendelkezik, mint Clark Kent/Kal-El, ugyanarról a Krypton bolygóról származik, és ugyanúgy a Földön talál menedéket. Egyszer még Superman Föld-2-es változatával is megküzd, akinek Darkseid mosta át az agyát, bár később kiderül, hogy ez a Superman az eredeti Kal-El klónja volt. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.