Hirdetés

Pörgős folytatást ígér az Iron Fist 2. évadának előzetese

|

Akcióban gazdag kedvcsinálót sikerült összerakni.

Hirdetés

Miután az egy hónappal ezelőtt megrendezésre került San Diego Comic-Conon felfedték a Marvel és a Netflix kollaboráció következő sorozatának első részleteit és bejelentették az ősz eleji premierdátumot, csak idő kérdése volt, míg a nagyérdemű előtt is lerántják a leplet az első teljes értékű előzetesről. 

Hirdetés

Valószínűleg már magát a tényt is pozitívan könyvelhetjük el, hogy ebben a két és fél percben többször villan fel az ikonikus vasököl, mint az egész első évadban, amely a netflixes Marvel tartalmak egyik leginkább megosztó alkotásának bizonyult. A folytatásban a Finn Jones alakította címszereplő minden erejét és energiáját igyekszik rászánni, hogy betöltse a Daredevil után keletkezett űrt New York utcáin, ám hamarosan egy nagyobb fenyegetéssel találja szembe magát a visszatérő Davos (Sacha Dhawan) személyében, pluszban még Alice Eve is a főhősünk dolgát fogja megnehezíteni a több személyiséggel bíró Typhoid Maryként.

Danny Randnek barátnője, Colleen Wing (Jessica Henwick) és annak partnere, a Luke Cage évadokból beugró Misty Knight (Simone Missick) lesz segítségére az ezúttal tízrészes kalandban, amely a különböző rajongói fórumokat átnyálazva nem csak számunkra vált ígéretessé a lenti képsorokat követően - az előzetest ráadásul magyar felirattal is megnézhetitek a Marvel Magyarország jóvoltából. 

Az Iron Fist teljes 2. évada szeptember 7-én válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.