Hirdetés

Iron Fist - Lassan összeállnak az írók

|

Hirdetés

Az Iron Fist lesz az utolsó Defender, aki beugrik a Netflixre megmenteni a világot New Yorkot, bár még hivatalos premier dátum nincsen, de azt úgy is általában két hónappal előbb szokták csak bejelenteni. Jelenleg épp két elmélet van arra, hogy mikor fog megjelenni, az egyik szerint még idén ősszel, mivel a Daredevil is előbb jön (március 18.) és a Luke Cage-t nyárra tippelik, mások szerint marad a féléves terv, ami szerint Iron Fist csak 2017-ben fog megjelenni. Ugyan a szereplőket még keresik, de a showrunner már megvan, Scott Buck, aki a Dexter utolsó évadjait vitte utoljára. Buck a saját háza tájáról választotta ki a vezető írót, Scott Rynolds, aki korábban szintén a Dexteren dolgozott, illetve a tavalyi Jessica Joneson. Ugyan még semmit nem erősítettek meg, de Rynolds elég jó döntésnek tűnik, hisz ismeri a Marvelt és Buckot is. Itt el lehet olvasni, hogy miről fog szólni a történet és ha lassan összeáll az egész írói stáb, akkor az azt jelenti, hogy a színészeket is bejelentik végre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.