Hirdetés

Iron Sky - A nácik a Holdról támadnak

|

Olyannyira elképzelhetetlenül furcsa elgondolás, hogy elolvasva a sztorit és utánakeresve a filmnek szinte felírtam a képzeletbeli várólistámra - lehet ennél őrültebb nácis sci-fi? Kötelező!

Hirdetés

2012 áprilisában megtudhatjuk, hogy a történelem nem éppen úgy történt, ahogy mi azt hisszük jelenleg. Eltitkolták előlünk az igazságot, de az Iron Sky fényt derít a valódi történésekre: a második világháború végéhez közeledve a németek látva a várható veszteségeket fogták magukat, és áttették székhelyüket a Holdra, ahol készültek szépen-lassan a visszavágásra. Egészen 2018-ig növelték erőiket, fejlesztették hadseregüket, hogy visszatérve a Földre beteljesítsék vendettájukat. Az Iron Sky néven futó sci-fi-t Timo Vuorensola készíti és az érdekessége az, hogy a film szó szerint a rajongók pénzéből készül, ugyanis a készítők online gyűjtötték össze a munkálatokra szánt összeget. A Föld lerohanását a nácik élén egyébként Udo Kier vezeti majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.