Hirdetés

Iron Sky - Februárban űrből támadnak a nácik

|

Emlékeztek még a nagy port kavart sci-fi-re, melyben a Holdon várakozva egészen 2018-ig növelték erőiket a nácik és elérkezettnek látva az időt lerohanják a Földet?

Hirdetés

A téma több mint groteszk, de az Iron Sky egészen komolyan veszi magát. Azt hittük korábban, hogy egyfajta paródiát képvisel, amelyen aztán keseredetten nevethetünk egy sort, de a film nagyon is őszintén igyekszik elhitetni velünk, hogy a második világháború egészen máshogy történt, mint ahogyan az a történelemkönyvekben szerepel. Az Iron Sky-t Timo Vuorensola készítette a rajongók pénzéből, mellesleg Udo Kier fizetését is ebből fedezte. Kier fogja alakítani a nácik vezetőjét, aki parancsot ad a Föld lerohanására. A sci-fi premiere a 2012. február kilencedike és tizenkilencedike között esedékes Berlinale fesztiválon lesz, de a magyar megjelenés továbbra is kétséges. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.