Hirdetés

Íróra talált a Dennis, a komisz új feldolgozása

|

A Warner Bros. megtalálta a készülőfélben lévő Dennis, a komisz remake forgatókönyvíróját. Dobpergés...

Hirdetés

Ez a személy Stacey Menear, aki eddig csak egy művel, A fiúval (The Boy, 2016) büszkélkedhet. Gil Netter lesz a producere, más stábtagról még nem tudunk. A rendező és a színészek kiléte is még várat magára.

Hirdetés

Az 1993-as Walter Matthau-s verziót nyilván senkinek sem kell bemutatni, de azt igen, hogy az eredeti történetet 1951-ben adták ki rajzsorozat formájában, amit egy bizonyos Hank Ketcham írt. A sztorit a 4 éves rosszcsont fia, Dennis inspirálta, akire a felesége használta azt a kifejezést, hogy "komisz" (menace), ami aztán a címet is adta. A történetet már számos alkalommal dolgozták fel 1959-től kezdve egészen 2007-ig, aminek 1-2 darabja egy merő borzalom lett, így azoknak, akik ismét belevágnak, csak kéz és lábtörést lehet kívánni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.