Hirdetés

Írót kapott a Charlie angyalai reboot

|

Hirdetés

Még szeptemberben jelentette be a Sony Pictures, hogy elkészíti a Charlie angyalai rebootot, amelynek rendezését a Tökéletes hangot is készítő Elizabeth Banksre bízták. Azóta csend honolt a projekt körül, azonban most újabb lökést kapott a film, mivel a stúdió felbérelt egy forgatókönyvírót hozzá. A Charlie angyalai reboot szkriptjét Evan Spiliotopoulos felel, aki korábban olyan filmeket írt meg, mint a Dwayne Johnson-féle Herkules, de mesék (Harc a Terra bolygóért, A dzsungel könyve 2) is szép számmal akadnak a repertoárjában, ráadásul ő álmodta papírra A Vadász és a Jégkirálynőt, valamint a következő Szépség és a szörnyeteg adaptációt is. Szerintetek jó választás volt Spiliotopoulos?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.