Hirdetés

Írót kapott a Tron: Örökség folytatása

|

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy egy olyan elképzelt és felépített világot, mint a Tron csak úgy veszni hagynak? Már körmölik, illetve újrakörmölik a Tron: Örökség folytatását!

Hirdetés

A 2010-es Tron: Örökség bevételeit látva egyértelműen tűnt a folytatás, hiszen a 170 milliós ráfordítás olyannyira fialt, hogy világszinten 400 millió dollárt kapott vissza a Walt Disney Pictures. A harmadik rész híre rögtön a Tron: Örökség mozikba kerülése után felröppent, ám azóta szinte semmi bíztatót sem hallhattunk a projektről, ezidáig. A Heat Vision értesülései szerint a Disney azt szeretné, ha nagyobb sebességbe kapcsolna a folytatás alakulása, ezért felbéreltek egy új írót, hogy pofozza ki a David DiGilio (Kutyahideg) által készített szkriptet. A helyére került úriember, Jesse Wigutow (Túl nagy család) mindent megtesz annak érdekében, hogy élvezhető forgatókönyvet kapjunk kézhez, ám arról már nem szól a fáma, hogy teljesen újraírja a szöveget vagy csak kipofozza. A szereplőkről szintén mit sem tudunk, de annyit pletykáltak már korábban, hogy Garrett Hedlung és Olivia Wilde visszatér, valamint Jeff Bridges-t is beszélték, de lehetséges, hogy csak visszaemlékezésekben lesz jelen. A Tron 3 premierjét korábban 2013-ra datálták, ez valószínűleg ki fog tolódni 1-2 évvel. A rendező továbbra is Joseph Kosinski (Tron: Örökség) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.