Hirdetés

Írót kapott az Assassins Creed mozi

|

A Ubisoft Motion Pictures a mellékelt ábra alapján valóban filmet szeretne az Assassins Creed szériából, hiszen a főszereplő és a finanszírozást elősegítő stúdió mellett forgatókönyvírót is találtak.

Hirdetés

És még így is lassan haladnak a munkálatok, hiszen rendezőt még nem jelentettek be a produktum élére, ellenben olyan szakember már akad, aki a szkriptet körmölheti le, ő pedig nem más, mint a nem túl ismert drámaíró, Michael Lesslie. Az úriember egy rakat rövidfilm mellett a Prince of Denmark elkészítésével lopta be magát a közönség szívébe, ennek ellenére nevét a mai napig nem hallani szélesebb körökben... no de majd ezután! Egyébiránt, az Assassin"s Creed mozit a New Regency és a Ubisoft Motion Pictures kettősének kiadásában formálódik, a produceri feladatokat Conor McCaughan látja el, míg a főszerepre az igen tehetséges Michael Fassbender írt alá. A megjelenést korábban 2013-ra tervezték, de tekintve, hogy még a direktori székben sem csücsül senki, lesz abból 2014 vagy később is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.