Hirdetés

Írót kapott a készülő Borderlands film

|

Hirdetés

A Hollywood Reporter szerint a Borderlands filmterv kapott egy forgatókönyvírót, aki nem más, mint Aaron Berg, aki a  készülő G. I. Joe 3-at is jegyzi. Az még továbbra is kérdéses, hogy milyen grafikával és milyen megoldásokkal fognak előrukkolni a filmverzió kapcsán. A híres és egyedi küllemű RPG játékot először 2009-ben adták ki, amit 2012-ben követett egy második epizód, valamint 2014-ben a Telltale Games változata. A játék tartalmának részletes leírását ITT találjátok. Még mindig úgy néz ki, hogy Avi és Ari Arad lesznek a producerei a "űrben játszódó Mad Maxnek", és nagyon valószínű, hogy R besorolásos lesz, azaz korhatáros. Amin nem csodálkozik az, aki ismeri a játékot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.