Hirdetés

Írót kaptak a Z világháború és A függetlenség napja folytatások

|

A Z világháborúval már a kezdeteknél több részre terveztek amit az 540 milliós bevétel meg is indokolt. A függetlenség napja folytatása pedig már régóta a levegőben van, most mind két film életében mozgolódás van.

Hirdetés

A hírek szerint az Oscar jelölt író, Steven Knight (Gyilkos ígéretek, Gyönyörű mocsokságok) írhatja a zombis történet folytatását, melyben természetesen visszatér Brad Pitt, a filmet pedig J.A. Bayona (A lehetetlen) fogja rendezni.
Eközben, Carter Blanchard (Spyhunter) újraírja A függetlenség napja 2 forgatókönyvét, amit továbbra is Roland Emmerich rendez. Blanchard feladata az, hogy írja ki a történetből Will Smith karakterét, hiszen a színész nem tér vissza a folytatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.