Hirdetés

Iscambe erdeje – Utazás az erdő borította Európában

|

Hirdetés

Sokak szerint Tolkien stílusát idézi Christian Charrière hamarosan megjelenő regénye, az Iscambe erdeje. Charrière műveivel eddig nem nagyon ismerkedhettek meg a magyar olvasók: a hazai könyvkiadók csak a Helyettem, kis virág… című könyvét jelentették meg (először 1970-ben, majd 1997-ben) – amely 1969-ben megnyerte a detektívregénynek járó„Quai des Orfévres”-díjat. Az Iscambe erdeje sem mai darab: eredetileg 1980-ban jelent meg, így kis hazánkba egy jó harmincöt éves késéssel érkezik.

iscambe
Az Iscambe erdeje egy olyan alternatív világban játszódik, ahol a magasabb szintű emberi civilizáció megszűnt létezni, és a természet szépen visszafoglalta, ami az övé. A történet főszereplői egy remete és a tanítványa, akik Marseille-ből indulva egy expedícióra vállalkoznak: az ember számára járhatatlan sűrű erőkön keresztül fel akarják kutatni a más csak legendákban létező Párizst.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.