Hirdetés

Íme Doctor Who spin-off színeszei!

|

Hirdetés

A BBC 3 készít egy Doctor Who spin-offot, de ne lepődjön meg senki elég nagy volt a csend a projekt körül, egészen mostanáig. A csatorna hivatalosan is bejelentette az új sorozat színeszeit, ami Class címen fut jelenleg. A helyszín a Coal Hill School lesz, amit a Doctor Who rajongóknak nem kell bemutatni, mert régóta a sorozat egyik ikonikus megállója, de a sok utazgatás megzavarta a gimi nyugalmát és a teret és időt elválasztó fal elvékonyodott. A történet középpontjában a diákok állnak, akiknek mindennapi problémáik mellett még a többi tér és időből odakerült ellenséggel is szembe kell nézniük. És akkor a színészek: Greg Austin, Fady Elsayed, Sophie Hopkins és Vivian Oparah, plusz Katherine Kelly, mint egy erős tanár és vezető. (Szándékosan választottak ismeretlen arcokat, mondjuk Kelly azért már kicsit nagyobb tapasztalattal rendelkezik.) [gallery ids="85329,85328,85326,85327,85330,85331,85332"] Ráadásként itt egy videó, amiben alaposan szemügyre lehet venni a színészeket: (Bal felső sarokban lehet irányítani a kamerát.) https://www.youtube.com/watch?v=ZtOWnx5X2hk Már elkezdtek forgatni, és még idén a tévé képernyőkre kerül a Class.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.