Hirdetés

Ismerős arc veszi át hamarosan a Doctor Who irányítását

|

A sorozat 60. évfordulóján már ő lesz a showrunner.

Hirdetés

Idén júliusban derült ki, hogy 2022 őszén A Doktor tizenharmadik inkarnációja, Jodie Whittaker, valamint a sorozat elmúlt két évadának történetéért felelős személye, Chris Chibnall is távozik a BBC szebb napokat látott, ám még mindig népszerű sci-fi szériájából a 13. etap után, az viszont máig rejtély, hogy ki veszi át a főszereplői, illetve a showrunneri stafétát. Legalábbis eddig rejtély volt, az egyikről ugyanis végre lehullt a lepel, amelynek a rajongók biztosan nagyon fognak örülni.

Hirdetés

A napokban robbant a hír, hogy Chibnall helyét az a Russell T. Davies veszi majd át, akinek nem csak a sorozat 2005-ös újjáélesztését köszönhetjük (ezzel véget vetve a 16 éve tartó szünetnek), hanem azt is, hogy olyan nagy népszerűségre tett szert A Doktor. Davies ugyanis majd négy évadon át egyengette a történet és a karakterek útjait, hogy aztán David Tennant Tizedik Doktorával egyszerre búcsúzzanak el a szériától 2009-ben.

Davies ráadásul néhány korábbi munkatársaival tér vissza, a BBC ugyanis partnerséget kötött a Bad Wolf nevet viselő produkciós céggel is, amit az a Jane Tranter és Julie Gardner alapított, akik szintén részt vettek a Doctor Who 2005-ös feltámasztásában. Ez pedig azt jelenti, hogy 2023-ban a sorozat 60. évfordulóját már velük az élen tervezi a csatorna megünnepelni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.