Hirdetés

Ismerős arcok tűnhetnek fel a Legendás állatok és megfigyelésükben?

|

Hirdetés

Vagy a folytatások valamelyikében? A Legendás állatok és megfigyelésük legutóbbi előzetesében mindenki felkapta a fejét Albus Dumbledore neve hallatán, de a széria producere egyik korábbi nyilatkozata szerint, egyelőre ne számítsunk ismerős arcok fiatalkori megfelelőire. Ami egyébként se lenne könnyű, hiszen Göethe Salmander kalandja 70 évvel az első film előtt játszódik, abban az esztendőben, amikor Ő, akit nem nevezünk nevén megszületett. Azonban a Legandás állatok... mugli szereplőjét alakító Dan Fogler szerint a tervezett trilógiában találkozhatunk pár jól ismert szereplő fiatalkori énjével.

Ahogy halad előre a sztori, hallani fogsz a kedvenc karaktereidről. És lehet, hogy találkozol a fiatal társaikkal ezen út mentén.
Tehát, ha jól veszem ki Fogler szavaiból, legoptimálisabb esetben is Dumbledore fiatalkori énjével futhatunk össze, ellenben hozzá köthető személyekkel már nagyobb valószínűséggel. A kérdés, hogy kik lehetnek azok? Nicholas Flamel? Gellert Grindelwald, aki pár röpke villanás erejéig felbukkant a Halál Ereklyéi első részében, Jamie Campbell Bower tálalásában? Gregorovics, a pálcakészítő? Vagy Armando Dippet, a Roxfort akkori igazgatója? Emellett Fogler a las vegasi CinemaConon az előzetesben látható lényekről, pontosabban a legcukibbról, Salmander egyik kis kedvencéről is elejtett pár szót.
Az orrontó furkász a film egyik legcukibb, legölelnivalóbb teremtménye. Egy pelyhes kis fickó, akinek van egy kis erszénye. Imádja a csillogó dolgokat, továbbá gyűjti őket. Kamerát és egyéb cuccokat is tett az erszényébe, majd elszaladt.
A trilógia következő részei - már amennyiben sikeres lesz a film - várhatóan 2018-ban és 2020-ban érkezhetnek a mozikba, de a Warner eddig még nem jelölt meg ezek kapcsán hivatalos premierdátumokat, ahogy azt sem lehet tudni, hogy a Legendás állatok és megfigyelésükkel forgatókönyvíróként debütáló J.K. Rowling, sem pedig a legutóbbi 4 Potter-mozit is dirigáló David Yates visszatér-e a következőkben, de csodálkoznánk, ha nem így lenne. Mindenesetre a legendás állatok megfigyelése majd csak november 18.-án veszi kezdetét a mozikban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.