Hirdetés

Ismét együtt készít filmet Jason Statham és Guy Ritchie

|

És a premierre sem kell már sokat várni.

Hirdetés

Kevés összeszokottabb páros van Hollywoodban, mint Jason Statham és Guy Ritchie kettőse, hiszen olyan filmeket hoztak közösen tető alá, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Revolver, vagy éppen az Egy igazán dühös ember, amelyet idén júniusban mutattak be a hazai mozikban. Éppen ezért kicsit talán meglepő, ám örömteli hír, hogy alig pár hónap múlva már érkezik is a következő közös projektjük.

Hirdetés

A sokáig Five Eyes név alatt futó film ugyanis nemrég nemcsak új címet kapott (ami így hangzik: Operation Fortune: Ruse De Guerre), hanem bemutatódátumot is, amely szerint 2022. január 21-én már érkezik is a mozikba a tengerentúlon, vagyis minden bizonnyal az első előzetes debütálása sem lehet olyan messze. Statham mellett pedig olyan nevek tűnnek még fel fontosabb szerepben, mint Aubrey Plaza, Hugh Grant, Cary Elwes, Bugzy Malone, és Josh Hartnett.

A történet szerint a szuperkém Orson Fortune-nak (Jason Statham) fel kell kutatnia és le kell állítania egy új halálos fegyver-technológia értékesítését, amelyet a világ legismertebb fegyverkereskedője, Greg Simmonds (Hugh Grant) szeretne értékesíteni. Fortune-nak össze kell fognia a világ legjobb ügynökeivel (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), valamint Hollywood legnagyobb filmsztárjával, Danny Francescóval (Josh Hartnett), hogy megmentsék a világot.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.