Hirdetés

Ismét feldolgozzák a Szépség és a szörnyeteg-történetet

|

Ráadásul nem egy, de rögtön két feldolgozás is tervben van. A Beast című adaptációt Guillermo del Toro neve fémjelzi, míg a másik, cím nélküli filmet a Silent Hill - A halott város rendezője, Christophe Gans készíti.

Hirdetés

Úgy látszik, a szuperhős-korszakot (amelynek még mindig nincs vége) a mesefeldolgozások időszaka követi. Amellett, hogy tavaly márciusban mutatták be a Szép szörnyeteget (Beastly) és egy Piroska-átiratot (A lány és a farkas), 2012 első félévében kerül bemutatkozásra két Hófehérke-film is (a Tükröm, tükröm és a Hófehér és a vadász), illetve Angelina Jolie Csipkerózsikáját is pár napja jelentették be. Ezen kívül a televízióban is jelen van a műfaj, méghozzá a Grimm és a Once upon a time személyében (nem is beszélve arról, hogy egy Beauty and the beast című sorozattervről is értesülhettünk már). A történetben lehet potenciál, hiszen a januárban 3D-s verzióban bemutatott Disney-változat elég szép sikereket aratott a kasszáknál. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.