Hirdetés

Ismét felröppent, hogy a Flash-filmben Thomas Wayne Batmanje is szerepelhet

|

Továbbra is a Flashpoint alapján készül az alkotás.

Hirdetés

Bár sokáig nem hittünk benne, hogy egyáltalán elkészül valaha a Warner/DC régóta tervezett Flash-filmje, tavaly nyáron végre rendezőt kapott a projekt az AZ-filmekkel húzónévvé vált Andy Muschietti személyében. A direktor azóta megerősítette, hogy a film továbbra is a 2011-ben megjelent Villám-paradoxon képregényeket veszi alapul, de a szavaival élve "egy másmilyen verziója lesz a Flashpointnak, mint amire számítotok". Jelentések szerint Thomas Wayne Batmanjében semmiképp nem tér majd el az alapanyagtól.

Hirdetés

A The Cinema Spot bennfentes forrásokra hivatkozva megírta, hogy a The Flash hamarosan ismét az előkészületi szakaszba lép, és a szereplőgárdában a Flashpoint Batman is helyet kap. Hivatalos tárgyalások ugyan még nem kezdődtek ez ügyben, de a stúdió állítólag Jeffrey Dean Morgant szeretné megnyerni a szerepre, nem véletlenül, a színész keltette ugyanis életre Thomast a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala első perceiben, azóta pedig többször is kimutatta lelkesedését, hogy a későbbiekben akár denevérjelmezt öltsön.

A Villám múltbeli ténykedése miatt teljesen feje tetejére álló DC Univerzumban többek között a Batman-mítosz is radikális fordulatot vesz, amikor Thomas és Martha életben maradnak, míg gyermekük, Bruce válik a hírhedt merénylet áldozatává. Ezen az alternatív idővonalon Thomasból lesz Batman, míg Martha bizarr módon a Joker szerepét öltötte magára, és természetesen ez még csak a jéghegy csúcsa, ha szóba kerül a Villám-paradoxon. 

Az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash-filmnek egyébként premierdátuma is van: a tervek szerint 2022. június 3-án érkezik a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.