Hirdetés

Ismét hátrébb vándorolt a Tenet bemutatója, és a Mulané is erősen kérdéses

|

Lássuk be, várható volt.

Hirdetés

Hiába kezdődött el világszerte a mozik újranyitása, nem mostanában lesz, mire jegyet válthatunk az első potenciális blockbusterre. Mivel bizonyos amerikai államokban új koronavírus-hullám söpör végig, a stúdiók aggódnak a nagy nyári filmjeikért: ismét elhalasztották a Tenet bemutatóját két héttel, és erősen kérdéses, hogy a Mulan tudja-e tartani magát.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter friss értesülése szerint július 31-e helyett ezúttal augusztus 12-én lesz Christopher Nolan következő filmjének bemutatója, nem sokkal azután, hogy nemrég szintén két héttel vándorolt hátrébb a tervezetthez képest. Ennek oka, hogy Amerikában napi rekordot javított a fertőzés terjedése, és az aktuális fejleményeket látva persze a Disney is elbizonytalanodott a július 23-ra kitűzött Mulan bemutatójával kapcsolatban.

Szintén a The Hollywood Reporter jelentésében olvasható, hogy mivel a Mulan sikerének feltétele a Los Angeles-i és a New York-i mozik nyitvatartása, és mindkét város közel van a kérdéses veszélyzónákhoz, valószínűleg újra bajban van az élőszereplős feldolgozás. Már csak azt lehet remélni, hogy az újabb halasztások nem indítanak be láncreakciót, a legtöbb elemző ugyanis azon a véleményen van, hogy a Tenet végül decemberben fog kikötni, feltehetően a Dűne helyén, ami ismét alaposan megváltoztatná a felforgatott megjelenési naptárat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.