Hirdetés

Ismét jön egy Rémálom az Elm utcában film

|

Hirdetés

Nemrég jelentette be a New Line Cinema, hogy most ők piszkálják meg Wes Craven legendás, 9 részes horrorfranchiseját. A stúdió szerint az új film a 10. részként folytatná a sort, és nem az első művet kívánják remake-elni. Mindazok számára jó hír lehet ez, akik nem voltak megelégedve a 2010-es verzióval, melyben Jackie Earle Haley riogatta a fiatalságot.  David Leslie Johnson vállalta az új verzió megírását, aki nem sokkal korábban kötelezte el magát a Warner Bros.-féle Dungeons & Dragons reboot mellett is. Egyelőre még nem lehet tudni semmit a sztoriról, csak Freddy visszatérésében lehetünk biztosak. De nem csak a Rémálom az Elm utcában fog újra felbukkanni a filmvásznon a közeljövőben, több múltszázadi horrort igyekeznek visszahozni: lesz egy Halloween folytatásunk 2016-ban Halloween Returns címmel, melyet Marcus Dunstan rendez; ugyanebben az évben jön egy Péntek 13 sequel, melynek Nick Antosca írja a forgatókönyvét és David Bruckner ül a rendezői székében; valamint a A texasi láncfűrészes is visszatér Leatherface címen. Már az előző évtizedben is elérte a remake/reboot/folytatás áradat a klasszikus horrorokat, és úgy tűnik, hogy 2016-ban ez egy újabb löketet kap. Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.