Hirdetés

Ismét megerősítették az Indiana Jones 5-öt, új dátumot is kapott

|

Továbbra is készül a film.

Hirdetés

Természetesen az Indiana Jones franchise-ról is szó esett a Disney befektetőknek ma hajnalban tartott prezentációján. Ennek keretein belül a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy megerősítette, hogy továbbra is készül az 5. rész, aminek ki is tűzték a legújabb, kitudja már hányadik premierdátumát, valamint néhány infómorzsát is elejtett számunkra.

Hirdetés

Ezek alapján megtudtuk, hogy a film előkészületei már zajlanak, a tényleges forgatás 2021 tavaszán kezdődhet meg, a premier pedig valamikor 2022 júliusában esedékes. A rendezésért továbbra is a már korábban bejelentett James Mangold (Logan, Az aszfalt királyai) felel majd, Harrison Ford pedig visszatér a kalandor-régészprofesszor szerepében, hogy ahogy Kennedy fogalmazott: "végleg lezárja ennek az ikonikus karakternek az útját".

Ti várjátok még a filmet? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.