Hirdetés

Ismét mozgásban az Agymanók

|

Hirdetés

A Pixar olyan feladatra vállalkozott, amelybe már rengeteg férfi bicskája beletörött: megpróbálja bemutatni, hogy mi zajlik egy nő agyában, bár történetünk főhőse ebben az esetben inkább egy zsenge korú lány, a 11 éves Riley. A kishölgy fontosabb érzelmeit egy-egy karakter jeleníti meg és Pete Docter (Fel!, Szörny Rt.) rendező rajtuk keresztül mutatja be a lány reakcióit a környezetére és természetesen a saját érzéseire is. A kiadó már több látnivalót is bemutatott az ígéretes animációs filmről, ezért a legújabb, mindösszesen harminc másodperc körüli videóban is lesznek ismerős jelenetek, viszont akadnak újak is, ezért érdemes rászánni azt a kis időt. Az Agymanók megjelenése 2015. június 18-án várható, igazi családi szórakozásnak ígérkezik: https://www.youtube.com/watch?v=E41kD9lLtX4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.