Hirdetés

Isten szerepelni fog a Lucifer utolsó évadában, és már az is megvan, ki játssza majd

|

A címszereplőnek kinéz néhány atyai jó tanács.

Hirdetés

Legutóbb akkor hallhattunk a Luciferről, amikor a főszereplő Tom Ellis egy interjúban elárulta, hogy a szám szerint ötödik és egyben utolsó évad két részletben fog érkezni a Netflixre valamikor az idei év folyamán. Most az Entertainment Weekly számolt be egy felettébb izgalmas színészbejelentésről, ugyanis a portál értesülései szerint Dennis Haysbert a címszereplő édesapját, vagyis Istent fogja megjeleníteni a képernyőn.

Hirdetés

A sorozat rajongói kétségkívül tisztában vannak vele, hogy az előző negyedik évad cliffhangerrel zárult, amikor közvetlenül azután, hogy Chloe (Lauren German) végre beismerte valódi érzéseit, Lucifer visszatért a pokolba. A befejező évad nyitányában még mindig a pokol bugyraiban találjuk majd Ellis karakterét, míg a testvére, Amenadiel (D. B. Woodside) fel nem bukkan, hogy a segítségét kérje egy halaszthatatlan földi ügyben. Most már azt is tudjuk, hogy a testvérpár kénytelen lesz eltölteni némi időt az édesapjukkal, elvégre a beszámoló szerint Haysbert több epizódon át szerepelni fog a történetben.

Külön érdekesség, hogy Haysbert és az Amenadielt megformáló Woodside korábban testvérpárt alakítottak a 24 című népszerű akciósorozatban, és mint kiderült, utóbbinak meghatározó szerepe volt abban, hogy a színészt beválogassák a Lucifer szereplőgárdájába. Ahogy fentebb olvashattátok, az ötödik évad két részletben érkezik valamikor idén a streamingszolgáltató kínálatába - először nyolc epizód válik elérhetővé a platformon, majd következik egy rövid szünet, és utána kapjuk meg a maradék nyolc részt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.