Hirdetés

Isten végre megjelenik a Supernatural sorozatban?

|

Hirdetés

Spoilerek előfordulhatnak! A Supernatural (Odaát) 11. évadja idén ősszel fog elrajtolni. A sorozat eddigi történetében a Winchester testvérek sok mindent átéltek már: démonokkal, majd magával az ördöggel is megküzdöttek, visszakergették a purgatóriumba a leviatánokat, közvetetten átformálták a mennyországot, és még folytathatnánk a sort. A 10. évad fináléját követően azonban egy olyan ellenség leselkedik rájuk, mely még a Biblia előtti időből származik: maga a Sötétség, mellyel Isten heves harcokat vívott évezredeken keresztül. Persze azt még nem tudni, hogy ez lesz-e a Supernatural utolsó szezonja, de mindenesetre a Sötétség egy olyan nemezis, mely már minden szempontból túlmutat a testvéreken, akik így kénytelenek lesznek új, vékony lábon álló szövetségeket kötni. A testvéreknek lenne opciójuk, hiszen Lucifert is visszahozhatnák a pokoli börtönéből, illetve Metatronhoz, Isten írnokához is fordulhatnának. Azonban a sorozat egyik legalapvetőbb szereplőjének bemutatkozására (?) is van esély, ez pedig nem más, mint maga Isten lenne. Bár a rajongók többsége meg van győződve arról, hogy a negyedik évadban prófétaként bemutatott Chuck lehet az Úr, ezt még semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, úgyhogy lehet tovább találgatni, hogy oldják meg a készítők ezt az igen kényes kérdést. Jared Padalecki, a Sam Winchestert alakító színész pedig legutóbbi nyilatkozatával alaposan felpiszkálta a parazsat.

God
„Úgy vélem, hogy a Sötétség felbukkanása mindenképpen megnyitotta a kapukat Luciferhez és/vagy Istenhez. Mindenképpen visszatérünk hozzájuk, és emellett beleássuk magunkat azokba az írásokba is, melyeket kihagytak a Bibliából.”
Magyarán feldolgozzák az apokrif iratokat is, melyekkel valóban új dolgokat lennének képesek bemutatni, ami ráfér már az egyre fáradtabbnak tűnő Supernaturalre. Mit gondoltok, az ősellenség felbukkanásával, illetve Lucifer és Isten esetleges visszatérésével visszanyerheti a sorozat a korábbi dicsőségét? Az új évad október 7-én rajtol el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.