Hirdetés

Istenek fegyverzete 3 – Trailer

|

Búcsút inthetünk Jackie Chan örökzölddé vált verekedős filmjeinek. Legalábbis ezt nyilatkozta a korosodó színész. De még előttünk áll utolsó nagy dobása, a Chinese Zodiac, melyben Chan újra felölti kincsvadászkalapját

Hirdetés

Jackie Chan pillanatnyilag a Cannes-i Filmfesztiválon képviseli új filmjét, az Istenek fegyverzete harmadik epizódját. A megjelenésig ugyan év végéig várnunk kell, de Chan addig sem merül a feledés homályába, ugyanis korábbi hírekből tudhatjuk, mindenki kedvenc harcművésze visszavonul a verekedős filmektől. Nyilatkozata szerint már őt is utolérte a kor, belefáradt a sok kaszkadőrjelenetbe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.