Hirdetés

It Comes at Night - Parás az első ízelítő

|

Hamarosan ismét lesz mitől félnünk az éjszaka...

Hirdetés

A független filmstúdió, az A24 csapata a 2015-ös, nagysikerű A boszorkány címre hallgató misztikus horror után ismét a műfajon belül szeretne bizonyítani. Az It Comes at Night első teasere nem sokat árul el a film cselekményéről, viszont a hangulat a másfélperces jelenet csokor alapján abszolút rendben lesz. Az eddigi információ morzsák szerint egy elszigetelten élő család lesz az It Comes at Night középpontjában, akiknél váratlan, közel sem békés vendégek tesznek látogatást...

Hirdetés

A filmet a 2015-ös Krisha rendezője, Trey Edwar Shults dirigálja, míg a forgatókönyvet is ő maga jegyzi. A főszerepben a nagyszerű Joel Edgertont figyelhetjük majd, várhatóan agusztus végén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.