Hirdetés

IT remake: a Mama rendezője tárgyal

|

Hirdetés

Miután májusban kiderült, hogy Cary Fukunaga a True Detective rendezője elhagyta a rendezői széket veszélybe került a film. De, mint kiderült a Warner Bros. nem hagyta annyiban a dolgot. A THR értesülései szerint Andy Muschietti, a Mama rendezője tárgyalást folytat, hogy betöltse az űrt. Amint aláír, a New Line egy új írót is szerződtetni akar, hogy a forgatókönyvet a rendező ötleteihez szabja. Azt még mindig nem tudni, hogy Muschietti megtartja-e Will Poultert Pennywise szerepére, vagy éppenséggel forgatás mikor kezdődhet. Ha a rendező egyetért Fukunaga casting döntésével, még mindig ott van problémaként az időbeosztás. A Mama nagy siker volt, de a rendező következő filmje nehézkesen akart összejönni. Eredetileg a Universal stúdió The Mummy rebootjához írt alá, de később kilépett, mert más elképzelései voltak a stúdióval ellentétben. Februárban a Robotech film rendezésére szemelték ki, de végül James Wan szerződtették. Lehetséges, hogy végül tényleg ő rendezheti az IT remaket? A horrorfilmes múltját tekintve megfelelőnek tűnik a munkára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.