Hirdetés

Item 47 - A Marvel következő rövidfilmje

|

Újabb rövidfilmekkel támad a Marvel, ám ezúttal nem Coulson ügynök (Clark Gregg) áll az ügy középpontjában. Az Item 47 névre hallgató kisfilm az idei Comic-Conon válik megtekinthetővé.

Hirdetés

Emlékeztek még a Coulson ügynök nevével fémjelzett Marvel rövidfilmekre? Nem igazán zavarták meg a nagyobb projektek állóvízét, de felüdülést jelentettek arra a pár percre, amíg tartottak és némelyikük megmosolyogtató is volt. A mostani, Item 47 címen futó produktumban nem lesz jelen Coulson, helyette egy tolvaj párost (Lizzy Caplan és Jesse Bradford) láthatunk, akik a Bosszúállókban látott csata alatt hozzájutnak egy idegen fegyveréhez, ám nem szolgáltatják azt vissza senkinek, helyette kihasználják a lehetőségeket. Az ügy felgöngyölítése két S.H.I.E.L.D. ügynökre (Titus Welliver és Maximiliano Hernandez) hárul, akik megpróbálják visszavenni a fegyvert és letartóztatni a jómadarakat. Az Item 47-et a július 11 és 15 között megrendezésre kerülő Comic-Con feisztválon adja le a Marvel és amint világhálóra kerül, már mutatjuk is nektek a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.