Hirdetés

Its What I Do - Spielberg és Jennifer Lawrence háborús filmje

|

Hirdetés

Lynsey Addario fotóriporter szinte minden fontosabb háborús eseménynél ott volt. Azon kevesek egyike, akik megjárták Afganisztánt a 9/11-et követő amerikai invázió alatt, első kézből számolt be az iraki háborúról, tudósított a nők elleni erőszakról Kongóban, sőt Líbiában még el is rabolták Kadhafi emberei, majd váltságdíj fejében engedték haza családjához. 2009-ben Pulitzer-díjat kapott. Pályafutásában tehát hatalmas a potenciál egy filmre, nem is csoda, hogy az élményeiről szóló "Its What I Do: A Photographers Life of Love and War" címre keresztelt önéletrajzi könyvéért szinte ölre ment Hollywood.

its-what-i-do-book-cover
Többek között George Clooney és Darren Aronofsky is szerette volna magának a projektet, Addario szerepére pedig Natalie Portman, Reese Witherspoon és Margot Robbie is pályázott, ám végül a Warner Bros. nyerte meg a filmváltozat jogait és előhúzták a nyerő párost a zsebből: a rendezést Steven Spielberg, a főszerepet Jennifer Lawrence vállalta el. A produceri munkálatokat az Amerikai mesterlövész producere, Andrew Lazar látja el. Spielberg jelenleg igencsak elfoglalt, hiszen az utómunkálatoknál tart a Tom Hanks-szel közösen készített hidegháborús thrillere, a St. James Place, amely még idén megjelenik, az előkészületi fázisnál tartanak a The BFG című családi film esetében és ott van még az Indiana Jones 5 is, amelyet Chris Pratt-tel készíthet el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.