Hirdetés

Itt a Csúcsformában sorozat első trailere

|

Hirdetés

A nemzet aranya rendezője, Jon Turteltaub felel a Csúcsformában sorozatért, amelynek teljes első évadát a CBS csatorna rendelte be. A Csúcsformában-filmek rendezője, Brett Ratner produceri mivoltában támogatja az elképzelést, hogy a már jól ismert zsarupáros összefogjon a tévék képernyőjén is, hogy amikor éppen nem a bűnözőket püfölik, akkor egymást igyekezzenek halálba dumálni. Jackie Chan karakterét, Lee felügyelőt Jon Foo alakításában láthatjuk a szériában, aki képzett harcművész és elsősorban a 2010-es Tekken filmből ismerhetitek. Chris Tucker, vagyis a nagydumás Carter nyomozó sorozatbeli mását pedig Justin Hires ölti magára, aki felbukkant már többek között a Lökd a ritmust!, a Gosep és a 21 Jump Street című filmekben is. Mutatjuk, hogy a srácoktól mire számíthattok: https://www.youtube.com/watch?v=WEAp_9u6AQc A Csúcsformában sorozatot Bill Lawrence (Dokik, Kerge város) írja Blake McCormickkal (Texas királyai, Született szinglik) együtt. [gallery columns="4" ids="72047,72048,72049,72050"]   Ami minket illet, látunk benne fantáziát. Nektek hogy tetszik az első előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.