Hirdetés

Itt A feláldozhatók 3 szinopszisa

|

Megkezdődött A feláldozhatók 3 forgatása, megvan a film története, a hivatalos megjelenési dátum és a szereplőgárda.

Hirdetés

A feláldozhatók legújabb akciójában Barney Ross (Sylvester Stallone) és csapata egy régi partnerrel, Conrad Stonebanksal (Mel Gibson) kerülnek szembe, akit bosszúszomja hajtja. Barneynak frissítenie kell a bandát és új fiatalabb tagokat bevennie. Ez egy eléggé furcsa szinopszis, tekintve, hogy az új nagy nevek között inkább már veteránok szerepelnek, úgy mint Wesley Snipes, Antonio Banderas, és Harrison Ford. A fiatalabb arcok között ott van Kellan Lutz, Glen Powell, Ronda Rousey MMA harcos és Victor Ortiz boksz bajnok. A visszatérők pedig Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger. A hivatalos szereplőgárda legérdekesebb pontja mégis inkább az, ami kimaradt belőle. Azt már magától a színésztől tudtuk, hogy Nicolas Cage nem fog szerepelni, de Jackie Chan és Milla Jovovich sincs fennt a listán, illetve a Stallone által beígért Mickey Rourke sem tért vissza. Talán a szerepük nélkülözhető volt. A feláldozhatók 3 2014 augusztus 15-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.