Hirdetés

Itt a Függetlenség napja 2 szinopszisa

|

Hirdetés

Forog a Függetlenség napja 2, ám a sztoriról eddig sok információnk nem volt. Most megkaptuk az első leírást. Eszerint az emberek arra használták az űrlényektől szerzett technológiát, hogy világméretű védelmi programot építsenek ki. „Ám semmi nem készíthette fel őket az űrlények továbbfejlesztett és soha nem látott erejére. Így csak néhány bátor férfi és nő találékonysága védheti meg az emberiséget a kihalástól.” Roland Emmerich néhány évvel ezelőtt kicsit többet is elárult, amikor nem is egy, hanem két Függetlenség napja folytatásról is beszélt. Eszerint a féreglyukaknak fontos szerepe lesz a történetben, mivel földi idő szerint 20 év telt el az első rész eseményei óta, az űrlényidő ezt viszont csak néhány hétként érzékelte. A pontos történetre jövőre derül fény, mivel 2016.június 24-én mutatják be a Függetlenség napja 2-őt Amerikában. Tudjuk, hogy Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox és Judd Hirsch ezúttal Will Smith nélkül térnek vissza. Szerepelni fog azonban Liam Hemsworth, Maika Monroe, Jessie Usher, Joey King, Sela Ward, Brett Spiner, William Fichtner és Charlotte Gainsbourg is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.