Hirdetés

Itt a hivatalos Pókember pulóver - Vajon a filmes jelmez is hasonló lesz?

|

Hirdetés

Merchoid közzétette az első fotókat az általuk készített Pókemberes pulóverről, ami az Amerika Kapitány: Polgárháború kapcsán forgalomba helyezett hivatalos termékek egyik darabja lesz. A kérdés természetesen az, hogy vajon van-e bármi köze a pulcsi dizájnjának Pókember új jelmezéhez? Mint kiderült, még azok sem tudják biztosra, akik a pulóver gyártásáért felelnek! Jessica Adams a Merchoid menedzsere a következőt nyilatkozatot adta:

Rengeteg visszhangot kapott online, mert az emberek azt hitték, hogy ez fogja lerántani a leplet Pókember új kinézetéről. Viszont a Marvel kiváló munkát végez a jelmez lepel alatt tartásával, szóval még mi sem láthattuk! Annyit viszont elmondhatunk, hogy a pulóver tervezése közben szorosan együtt működtünk velük, több dizájn elemet is tőlük kaptunk, köztük a pókhálóval teli részeket, ami eddig még nem volt látható egyetlen Pókember jelmezen sem. Nagyon kíváncsiak voltunk rá, hogy mit gondolnak róla a rajongók! Az eddigi reakciók elképesztőek voltak, szóval alig várjuk, hogy a végső termékről is hallhassuk az emberek véleményét, mikor júliusban elérhetővé válik.
[gallery columns="5" ids="77012,77013,77014,77015,77016,77017,77018,77019,77020,77021"]   Korábban a Russo testvérek is felhívták a figyelmünket a pulóver bemutatására, szóval talán egyes elemeiben valóban hasonlít ahhoz a jelmezhez, amit majd a Polgárháborúban fogunk látni. Nektek, hogy tetszik a pulcsi? Beruháznátok rá? (Ha igen ezt a linket kövessétek)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.