Hirdetés

Itt a lehetséges Doctor Doom

|

Egy lehetséges befutó tűnt fel, aki eljátszhatja a Fantasztikus négyes főellenségének Victor von Doomnak, más néven Doctor Doomnak a szerepét.

Hirdetés

A szerepre korábban már Jack Huston és Domhnall Gleeson is pályázott, most pedig Toby Kebell íratkozott fel a listára. A színész ismerős lehet a Hadak útjánból vagy A Kelet című alkotásokból. Mind két alkalommal erős támogatói szerepeket kapott, illetve jelenléte már biztos a Legendary Warcraft adaptációjában. Ha létrejön a megállapodás Kebbell csatlakozhat Miles TellerKate MaraMichael B. Jordan és Jamie Bell mellé a reboot forgatásán, amit a tervek szerint most tavasszal kezdenek meg. A Fox egyenlőre nem kommentált semmit. A film a "The Ultimate Fantastic Four" képregények vonalán mutatja be a hősöket, akik jelen esetben jóval fiatalabbak, mint az első két filmes próbálkozás alkalmával. A rendezői székben Josh Trank ül, a premier pedig 2015 június 19.-re van kitűzve, illetve 2017 nyarára pedig a folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.