Hirdetés

Itt a Trónok harca 6. évadának legújabb kedvcsinálója

|

Hirdetés

Még mindig várnunk kell néhány hónapot, de már vészesen közelít a Trónok harca 6. évada, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy egyre több ízelítőt kapunk az HBO-tól az új szezon kapcsán. A legújabb kedvcsináló a sorozat halottjait veszi sorra, akik között sajnos Havas Jon is helyet foglal, ám a legmeglepőbb az, hogy Tyrion Lannister fejét is láthatjuk a teaser végén, annak ellenére, hogy ő még nagyon is életben volt az 5. évad utolsó perceiben. Nagyon reméljük, hogy ez így is marad, hiszen ismét hangos reakciót váltana ki a rajongókból egy újabb nagy kedvenc távozása. Ebben a szezonban, némi kihagyás után újra követhetjük Bran Stark történetét, akit a Háromszemű Holló tanítgatott misztikus képességei használatára, így a fiatal északi fiú már tisztán láthatja Westeros múltját, jelenét és jövőjét. Eközben a Vastrónért folytatott háború látszólag véget ért Stannis Baratheon halálával, ám az ifjú Tommen király uralma még mindig nincs egészen biztonságban. Vajon Myrcella hercegnő megmérgezése viszályt szít Királyvár és Dorne között? Na és mi lesz a hatalmát egyre jobban kiépítő High Sparrow következő lépése? A Keskeny-tenger másik oldalán Daenerys Targaryen elrepült Meereenből és Tyrion Lannisterre hagyta a város irányítását. Képes lesz fenntartani a békét, miközben Jorah Mormont és Daario Naharis a királynő után kutatnak? Eközben Braavosban Arya Stark elveszítette a látását. Vajon képes lesz tovább folytatni a kiképzését? Ugyanekkor Deresben továbbra is a Boltonok uralkodnak, ám Sansa Stark és Theon Greyjoy megmenekültek a karmaik közül. Sikerül Briennenek végre rálelnie a Stark birtok valódi örökösére? És átjut-e végre A Falon a Mások egyre duzzadó serege? Mind közül mégis a legégetőbb kérdés: Mi lesz végül Havas Jon sorsa? A Trónok harca 6. évada április 24-én startol el az HBO-n. (Az előzetes minőségéért elnézéseteket kérjük, amint elérhető lesz egy jobb változat, frissítjük a videót.) https://www.youtube.com/watch?v=OmrA8nOZF2Q  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.