Hirdetés

Itt az Agent Carter 2. évadának első promója

|

Hirdetés

Peggy Carter hamarosan visszatér és egy egész évadnyi új kaland vár rá. Az SSR megállíthatatlan titkos ügynöke ezúttal maga mögött hagyja A Nagy Almát és egyenesen az Angyalok városába, Los Angelesbe utazik, ahol életének egyik legveszélyesebb küldetése vár rá. Miközben új barátokra, otthonra és talán egy új szerelemre is szert tesz, ráébred, hogy a háború utáni Hollywood fényei mögött egy baljós fenyegetés bújik meg. Az Agent Carter 2. évadában természetesen visszatér a bájos főszereplő, Hayley Atwell, akinek munkáját az első évadhoz hasonlóan olyan társak segítik majd, mint James D’Arcy, Edwin Jarvis szerepében, Chad Michael Murray, mint Jack Thompson ügynök és Enver Gjokaj, mint Daniel Sousa parancsnok. Nemrégiben azt is bejelentették, hogy az új szezonban feltűnik még továbbá Dominic Cooper, Bridget Regan, Wynn Everett, Reggie Austin, Currie Graham, Lotte Verbeek, Lesley Boone, Ken Marino és Kurtwood Smith is. A produceri feladatokért Tara Butters, Michele Fazekas, Christopher Markus, Stephen McFeely, Chris Dingess, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Alan Fine, Joe Quesada, Stan Lee és Jeph Loeb a felelősek. Az Agent Carter 2. évada 2016 január 5-én startol el. https://www.youtube.com/watch?v=_ARrIO-sCuM [gallery columns="2" size="full" ids="72392,72393"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.