Hirdetés

Itt az American Horror Story 5. évadának trailere

|

Hirdetés

Eddig láthattunk az American Horror Story: Hotel-ből kis hangulatkeltő videókat és sok karakterfotót, de most végre a sorozat szokása szerint kaptunk egy fél perces "nagy" trailert is a néhány hét múlva startoló évadhoz. Az előzetesben megjelenik egy-egy főbb karakter, de sajnos nem teljesen kivehetők, mert elég szaporák az áttűnések. Viszont a hotel stílusát és atmoszféráját jól bemutatja, amit ismét rengeteg bizarr képpel vegyített Ryan Murphy és csapata, és nem győzik kiemelni Lady Gaga, az évad legvártabb új sztárjának nevét. https://www.youtube.com/watch?v=JUYa9aymBO0 További szereplők: Kathy Bates, Sarah Paulson, Matt Bomer, Angela Bassett, Finn Wittrock, Wes Bentley, Chloe Sevigny, Cheyenne Jackson, Denis O’Hare, Evan Peters, Darren Criss, Max Greenfield és Mare Winningham. Ki mennyire várja már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.