Hirdetés

Itt egy újabb promó a Daredevil 2. évadjához!

|

Hirdetés

Most már tényleg alig pár hét és itt a Daredevil 2. évadja, szóval épp itt az ideje, hogy elkezdjen pörögni egy kicsit a marketing vonat. (Nem mintha a Netflix agyon reklámozna bármit is.) Eddig összesen kaptunk egy előzetest, meg pár hangulat alapozó videót, akárcsak most, amit a kínai újévre időzítettek. Daredevil a kínai negyedben a tetőn ünnepli az új évet, és továbbra is rejtelmesen utalgatnak a Megtorló érkezésére: https://www.youtube.com/watch?v=JqCFAFn_K9E Gondolom mondanom sem kell, hogy idén végre mi is egy időben nézhetjük a világgal a második évadot a Netflixen (én külön arra tartogatom az ingyen hónapot), már számolom a napokat, március 18. egyre csak közeledik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.