Hirdetés

Itt az első hivatalos fotó a Harry Potter 20 éves különkiadásáról

|

Nosztalgia a javából.

Hirdetés

Január 1-jén egy egész estés különkiadással ünnepli meg a Warner, hogy húsz éve indult útjára Harry Potter kalandja a filmvásznon A bölcsek kövével. A speciális kiadás újra összehozza majd a film fontosabb szereplőit, beleértve a főszereplő Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson trióját, akikről most megérkezett az első hivatalos fotó a Roxfortból, és minket azonnal elkapott a nosztalgia.

Hirdetés

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts címet kapó alkotásban a Warner ígérete szerint a nosztalgia mellett még többet megtudhatunk majd a franchise születéséről, készítéséről és kulisszatitkairól vadonatúj interjúk, történetek és kerekasztal-beszélgetések formájában. 

A három jó barát mellett pedig visszatér még az első két részt rendező Chris Columbus, valamint olyan fontosabb szereplők, mint Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és még sokan mások. 

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts különkiadás tehát 2022. január 1-jén érkezik az HBO Max-ra, és remélhetőleg idehaza az HBO GO-ra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.