Hirdetés

Itt az első két Alice Csodaországban 2 poszter

|

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy Tim Burton-féle Alice Csodaországban-nak lassan itt a második része Alice Through The Looking Glass címmel, de egészen mostanáig nagy volt a csend a produkció háza táján. A jelenlegi Disney Expo-n viszont megmutatták a folytatás első két poszterét. Az egyiken Alice látható a színes álomkabátjában, a másikon a Kalapos a színes (Doctor Who?) sáljában, és úgy tűnnek, mintha Dalí Csodaországában lennének. A sztorit egyelőre még nem lehet tudni, csak annyi bizonyos, hogy most nem Tim Burton ül majd a rendezői székben, hanem James Bobin (Muppets), és a visszatérő színészek (Mia WasikowskaJohnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway) mellett lesznek új nevek is a stábban: Sacha Baron Cohen, Rhys Ifans, Toby Jones. A premier 2016 májusában lesz. [gallery ids="64383,64384"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.