Hirdetés

Itt az összes Oscar-díjas vizuális effekt egyetlen videóban

|

Hirdetés

Az Akadémia most vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) fogja kiosztani az elmúlt év legjobb filmjeiért és alakításaiért járó díjakat, ám  azokról a kategóriákról sem érdemes megfeledkezni, amelyek kisebb figyelmet kapnak ezeknél. Szerencsére akadnak olyan emberek, akik emlékeztetnek minket erre, most éppen a Burger Fiction állított össze egy videó montázst, amelyben sorra veszik a Legjobb Vizuális Effektekért járó Oscar-díjak győzteseit. Nagyon érdekes végig követni a technológia fejlődését és persze azt is, hogy hogyan hatottak ezek az alkotások a filmkészítőkre, egészen napjainkig. Ha esetleg egy kis emlékeztető kellene, idén az Ex Machina, a Mad Max: A harag útja, a Mentőexpedíció és a Star Wars: Az ébredő Erő esélyesek erre az Oscarra. https://www.youtube.com/watch?v=z0aXoXifX5o

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.