Hirdetés

Itt a Bazi nagy görög lagzi folytatásának az első előzetese (Frissítve)

|

Hirdetés

2002 nagyon régen volt, mégis mindenki emlékszik abban az évben kidobott meglepő sikerre, a Bazi nagy görög lagzira. Ugyan már tavaly bejelentették a folytatást, de szerintem nagyjából mindenki elfeledkezett róla a Star Wars hype miatt. Most látva az előzetest, nem is értem, hogy feledkezhettem el róla. Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=Xlc8Fn7B92k Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=Ffm9eg-jIIU Szokatlan, hogy 13 évet kellett várni az egyik legsikeresebb (241 milliós bevétel) romantikus komédiának a folytatására, de igazából kit érdekel, most hogy végre megcsinálták. Mindenki, aki fontos visszatér és rengeteg új szereplő is csatlakozik. A két főszereplő Nia Vardalos és John Corbett, plusz az egész család: Lainie Kazan, Gia Carides, Joey Fatone, Elena Kampouris, Alex Wolff, Louis Mandylor, Bess Meisler, Bruce Gray, Fiona Reid, Ian Gomez, Jayne Eastwood, Mark Margolis, Andrea Martin és Michael Constantine, még Kirk Jones rendező és Arielle Sugarman is, aki az első részben mindössze hat éves volt. [gallery ids="71661,71668,71662,71663,71664,71665,71666,71667,71669"] A film a Batman Superman ellennel együtt fog nyitni a mozikban 2016. március 25-én, de nem igazán egyezik a célközönség, úgyhogy jól ellesznek egymás mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.