Hirdetés

Itt a John Wick 2 hivatalos szinopszisa!

|

Hirdetés

A John Wick 2-vel kapcsolatos jó sok hír után végre itt van az, amire eddig vártunk, azaz kijött a film hivatalos szinopszisa. Lássuk, miről is fog szólni a 2014-es stílusos akciófilm folytatása. A történt úgy fog kinézni, hogy a híres bérgyilkosnak, John Wicknek újra munkába kell állnia nyugállományából. Mindezt azért, mert fülest kapott, hogy egy korábbi társa át akarja venni az irányítást egy  rejtélyes nemzetközi bűnszervezet felett. Mivel Wick-et köti hozzá az esküje, elmegy Rómába segíteni neki, ahol a világ legveszélyesebb harcosaival kell szembenéznie. Sajnos még csak ennyi részletre derült fény. A filmet Rómában forgatták, és a régi arcok mellett (Keanu Reeves, John Leguizamo, Lance Reddick, Bridget Moynahan, Ian McShane) új szereplőket is kapunk: Ruby Rose, Common, Peter Stormare, és Riccardo Scamarcio mellett Reeves régi harcostársát, Laurence Fishburne-t is üdvözölhetjük. 2017. február 10-én lesz az amerikai bemutató. Tegye fel a kezét, aki várja!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.