Hirdetés

Itt a Trónok harca 6. évadának utolsó előzetese!

|

Hirdetés

Most vasárnap érkezik a Trónok harca 6. évada, ami lehet, hogy az utolsó hosszú (tíz részes) évad lesz, szóval minden pillanatát ki kell élvezni, amíg tart. Szokásosn kaptunk már pár nagyon hangulatos előzetest az HBO-tól, és Tyrion egy mondattal lealázott mindenkit. A legújabb képek után megkezdődött a visszaszámlálás, főleg a Twitteren érdemes nézelődni, de most megjutalmaztak minket egy utolsó, nagyon dinamikusra vágott, előzetessel: (Vannak benne bőven új jelenetek, egy-kettő szerintem komolyan spoileres lehet, szóval, aki érzékeny az ilyesmire, az ugorja inkább át, de tényleg csak villanásokról van szó.) https://www.youtube.com/watch?v=Gfmt5y8jfeQ Az HBO előfizetők egy időben nézhetik a premiert Amerikával, tehát hajnalban, de később megismétlik felirattal és szinkronosan is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.