Hirdetés

Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő új előzetese! (Frissítve)

|

Hirdetés

Végre eljött ez a nap is! A hétvége óta tudtuk, hogy most fog érkezni a Star Wars: Az ébredő Erő legújabb előzetese, most pedig vége a várakozásnak. A korábbi pörgősebb trailerhez képest most egy sokkal lassabb tempójú, ám annál hangulatosabb és vészjóslóbb 2 és fél percet tekinthetünk meg az idén karácsonykor érkező filmből. Minden további nélkül, jó szórakozást hozzá: Frissítés: már szinkronosan is velünk van az Erő! https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=0Fe4bbitnRQ&feature=youtu.be Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=zvwPB3wZUKk&feature=youtu.be A Star Wars: Az ébredő Erő 2015 december 18.-án fog a mozikba kerülni, J.J. Abrams rendezésében. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan és Abrams írták. Főbb szerepekben John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Crystal Clarke, Pip Andersen, Domhnall Gleeson és Max von Sydow, akikhez csatlakozik az eredeti trilógia színészgárdája is, név szerint Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.