Hirdetés

Itt vannak az első forgatási képek Luke Cage-ről!

|

Hirdetés

A Marvelnél egy percre sem áll meg az élet. Pénteken jön a Jessica Jones a Netflixre az első évadjával, a Daredevil valamikor tavasszal már a másodikkal jelentkezik, és a harmadik Defender is elkezdte végre forgatni a saját sorozatát. Erről érkeztek meg az első lesifotók. Luke Cage először Jessica Jones mellett fog feltűnni, de utána egyedül is felveszi a harcot Hells Kitchen bűnözőivel. Lassan kicsit zsúfolt lesz New York neves kerülete, de ha marad a Daredevillel felvezetett színvonal, akkor nem bánom. Elsőként jöjjön a korábbi alkalmi öltözet. (A képregényesek valószínűleg fel fogják ismerni a helyszínt is.) https://twitter.com/wayofthepanther/status/662590644523765760?ref_src=twsrc%5Etfw Mike Colter mellett még helyet kap: Simone Missick (Misty Knight - harlemi nyomozó), Theo Rossi (bűnöző Cage múltjából), Frank Whaley (Rafael Scarfe - Knight társa), Mahershala Ali (Cornell Stokes) és Rosario Dawson (Claire Temple) is beugrik, miután összefoltozta Murdockot. Másodjára kicsit elegánsabban: https://twitter.com/eon_duo/status/665958720090841089?ref_src=twsrc%5Etfw Hivatalos szinopszis: Egy szabotált kísérlet következményeképpen Luke Cage emberfeletti erőre és sérthetetlen bőrre tesz szert, de kénytelen menekülni és újra felépíteni életét a mai Harlemben (New York). De egy nem várt esemény miatt ki kell lépnie az árnyékok közül, és meg kell küzdenie a város szívéért, ami egyben arra kényszeríti, hogy szembenézzen múltjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.