Hirdetés

Itt vannak a Star Wars: Az ébredő Erő első karakterposzterei

|

Hirdetés

Így a hét közepén, kicsit váratlanul, megérkeztek az első karakterposzterek a Star Wars: Az ébredő erőhöz. Rögtön öt darabot kaptunk egyszerre, két régi és három új szereplőről. Han Solo (Harrison Ford) és Leia (Carrie Fischer), valamint Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Kylo Renn (Adam Driver). A közös téma valamiért az egy szem és valami dolgot tartanak a kezükben (oké ,Leia nem, neki maradt a zöld fény). Ezek a szuperközelik az arcokról kicsit zavarbaejtőek, főleg Ford orra fura egy kicsit. Aztán ott vannak azok a fülbevalók Leián, ha valaha lesz ilyen, kérnék egy párat. [gallery ids="70889,70891,70892,70888,70890"] Tudom felesleges leírni, mert már mindenki megvette rá a jegyét, de premier december 18-án. J.J. Abrams rendezte és feltűnik még: Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Peter Mayhew, Warwick Davis, Simon Pegg, Kenny Baker, Andy Serkis és Mark Hamill.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.