Hirdetés

Itthon is bemutatkozik a Dr. Csont főszereplőjének új akciósorozata

|

A népszerű krimisorozat, a Dr. Csont sztárjának vadonatúj akciószériája, a tengerészgyalogosokról szóló SEAL Team április végétől Magyarországon is látható lesz!

Hirdetés

David Boreanaz az 1997-ben indult Buffy, a vámpírok réme óta, kisebb megszakításokkal több mint 20 éve megállás nélkül dolgozik valamilyen tévésorozaton. A Buffy után játszott a testvérsorozatban, az Angelben, majd másfél év kihagyás után 2005-től 2017-ig ő volt a Dr. Csont férfi főszereplője. A krimi végével pedig nem pihent, egyből másik munkába fogott, méghozzá egy akciósorozatba, mely most hazánkban is elindul.

Hirdetés

A SEAL Team 2017-ben debütált az Egyesült Államokban a krimisorozatairól és az Agymenőkről híres CBS műsorán, és nemrég meg is kapta a második évados berendelését. Itthon az AXN-en lesz látható április 30-tól, hétfő esténként 21 órától dupla epizódokkal, a történet középpontjában tengerészgyalogosok egy elit csapatával.

A félelmet nem ismerő katonák igen kockázatos, néha lehetetlennek tűnő titkos küldetésekre mennek ebben a sorozatban. Amikor pedig visszatérnek a hátországba, egy más típusú problémával találják szembe magukat. Munkájuk miatt titkolózniuk kell és egy pillanat alatt készen kell állniuk a bevetésre, és tudják, hogy bármelyik akció az utolsó is lehet egyben.

David Boreanaz mellett láthatjuk majd a Bates Motel - Psycho a kezdetektől című sorozatból ismert Max Thieriot-t, a CSI: New York-i helyszínelőkből A. J. Buckley-t, a Mad Men - Reklámőrültekből Jessica Paré-t, Toni Trucksot és Neil Brown Jr.-t. A magyar szinkron rajongói számára pedig jó hír, hogy a Dr. Csont után Boreanaz magyar hangja ismét Széles Tamás lesz.

SEAL Team (SEAL Team)

David Boreanaz (Hayes) - Széles Tamás
Max Thieriot (Spences) - Csiby Gergely
Jessica Paré (Ellis) - Sallai Nóra
Neil Brown Jr. (Perry) - Láng Balázs
A. J. Buckley (Quinn) - Maday Gábor
Judd Lormand (Blackburn) - Kisfalusi Lehel
Alona Tal (Stella) - Laudon Andrea
Michaela MacManus (Alana) - Bálint Adrienn

Magyar szöveg: Varga Mariann
Hangmérnök és vágó: Hollósi Péter
Gyártásvezető: Németh Tamás
Szinkronrendező: Kiss Lajos
Produkciós vezető: Dallos Miklós
Stúdió: SDI Media Hungary

A szinkron forrása: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.