Hirdetés

Itthon is látható lesz a Harry Potter 20. évfordulóját ünneplő különkiadás

|

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson és mind a nyolc film legendás szereplői újra összeállnak a műsorban.

Hirdetés

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson csatlakozik Chris Columbus rendezőhöz, illetve a nyolc Harry Potter-film további szereplőihez, hogy most először visszatérjenek Roxfortba, és megünnepeljék a sorozat első filmje, a Harry Potter és a bölcsek köve bemutatásának 20. évfordulóját. A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című retrospektív műsor a film készülésének történetét vadonatúj interjúkon és a szereplők egymással folytatott beszélgetésein keresztül meséli el, és a rajongókat személyes utazásra hívja a világ egyik legnagyobb szeretetnek örvendő filmuniverzumába. A várva várt retrospektív műsor Magyarországon januárban érkezik az HBO GO-ra.

Hirdetés

A műsorban a Halál ereklyéi 2. bemutatása óta először lesz újra együtt látható a főszereplő trió, de csatlakozik hozzájuk Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart és sokan mások is. Az HBO közleménye úgy fogalmaz, hogy az összejövetel nemcsak a Harry Potter-filmek hagyatékát ünnepli, de tiszteleg a filmkészítés varázsa előtt, és megemlékezik arról az összetartó családról, amely a Warner Bros. londoni stúdiójában létrejött két évtizeddel ezelőtt.

"A Harry Potter és a bölcsek köve bemutatása óta egy hihetetlen utazáson veszünk részt, varázslatos volt követni, ahogyan a történet egy lenyűgöző, összetett világgá nőtte ki magát" - mondja Tom Ascheim, a Warner Bros. gyerek- és ifjúsági tartalmakért és klasszikus filmekért felelős vezetője. "A műsor mindenki előtt tiszteleg, akinek az életére hatással volt ez a kulturális jelenség. Kezdve a tehetséges szereplőktől és stábtagoktól, akik szívüket-lelküket beletették ezekbe a filmekbe, egészen a szenvedélyes rajongókig, akik húsz éve életben tartják a Varázsvilág szellemiségét."

"Tényleg érződik a varázslat a levegőben, amikor ez a csodálatos szereplőgárda visszatér az eredeti roxforti helyszínekre, ahol 20 évvel ezelőtt minden elkezdődött. Az izgalom szinte tapintható, ahogy a rajongóikkal elindulnak ezen a különleges és személyes utazáson, melynek során fény derül arra, hogy hogyan készültek ezek a hihetetlen filmek"

- vélekedik az executive producer, Casey Patterson.

A Visszatérés Roxfortba tehát valamikor 2022 első hónapjában a magyar rajongók számára is elérhetővé válik az HBO GO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.