Hirdetés

Itthon mozikba kerül a Pixar következő dobása: Itt a Luca szinkronos előzetese!

|

Nagyszerű hír érkezett az Agymanók és a Lelki ismeretek stúdiójának következő nagyreményű alkotásáról.

Hirdetés

A Pixar még tavaly júliusban jelentette be, hogy a járványhelyzet ellenére idén újabb, ráadásul eredeti ötleten alapuló mozifilmmel örvendeztetik meg a rajongóikat. A Luca címre hallgató animáció nemrég egy csapásra elkápráztatott minket varázslatos első előzetesével, csak hogy röviddel utána kiderüljön: a Lelki ismeretek után ez sem kap mozibemutatót, hanem egyenesen a Disney+-ra kerül az ún. "premier access" ellenében.

Hirdetés

Állítólag a Pixar dolgozóit alaposan demoralizálta, hogy a Lelki ismeretek után ugyanez a sors vár idén nyáron a Lucára is - legalábbis az Egyesült Államokban. A stúdió hazai rajongói viszont mindenképp egy emberként lélegezhetnek fel, hiszen a jelek szerint mi nagyvásznon élhetjük át az olasz Riviérán játszódó kalandot. A filmet forgalmazó Forum Hungary ugyanis bemutatta az első magyar szinkronos előzetest, továbbá bejelentette, hogy a tervek szerint június 17-től válthatunk rá jegyet.

Az eredeti ötleten alapuló felnövéstörténet főhőse egy fiatal fiú, Luca (Jacob Tremblay), aki a Riviérán tölt egy feledhetetlen nyarat újdonsült barátjával, Albertóval (Jack Dylan Grazer), méghozzá úgy, ahogyan azt illik: fagyival, tésztával meg végeláthatatlan robogózással. Ám idővel minden mókának vége szakad, hiszen mindkét főszereplőről kiderül: mitológiai lények egy elfeledett, tengeri világból. Az előzetes hangulatos ízelítőt ad a vibráló, tengerparti atmoszférából, ami mellé a hűs nyári moziteremnél valóban kevés ideálisabb helyet tudnánk elképzelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.